Over BestWatt

Eén compleet systeem 
voor windenergie, zonne-energie en opslag

BestWatt biedt een totaaloplossing voor duurzame energie voor agrarische en andere bedrijven: een combinatie van windenergie, zonne-energie en opslag. Met de totale oplossing van BestWatt kunt u 100% van uw eigen duurzame energie genereren. En werkt u ook aan een schoner milieu en een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Met de kleine windturbine, zonnepanelen en energieopslag van BestWatt kunt u uw bedrijf een duurzaam imago geven.

Neem contact op

BestWatt is een initiatief van Rengineers

Rengineers is specialist in het beheren en onderhouden van windmolens. Het doel: duurzame energie voor iedereen. Want dat is goedkoper én duurzamer.

Na jarenlang te hebben gewerkt als onderhoudsmonteur voor kleinschalige windmolens, richtte Joop Bettink in 1996 Bettink Service Team op (tegenwoordig Rengineers). “We begonnen met het onderhoud aan kleine turbines. Al gauw werden we ook gevraagd voor grotere turbines. Tegenwoordig zijn we in Nederland marktleider in ons vakgebied. Ook zijn we actief in diverse andere landen, zoals Noord-Ierland, Duitsland en Griekenland.”

Daarom BestWatt

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Team van 40 specialisten
  • All-in onderhoud
  • Monitoring op afstand
  • Productie in Nederland

Duurzame oplossing

Nederland heeft de ambitie om in 2030 maar liefst 37% van de energie duurzaam op te wekken. Een flinke opgave. En bovendien: waar begint u? Ons advies is: begin bij uzelf. Wind- en zonne-energie zijn een duurzame manier van energieopwekking. Zo draagt u uw steentje bij aan een schoner milieu én een toekomst zonder fossiele brandstoffen. In combinatie met een energie-opslagsysteem wekt u voor 100% uw eigen energie op.

Bekijk de totaaloplossing van BestWatt