Over BestWatt

Eén totaalsysteem
voor windenergie, zonne-energie en opslag

BestWatt biedt een totaaloplossing voor duurzame energie voor (agrarische) bedrijven: een combinatie van windenergie, zonne-energie én opslag. Met de totaaloplossing van BestWatt wekt u voor 100% uw eigen duurzame energie op.  U werkt ook nog eens aan een schoner milieu, zonder fossiele brandstoffen. Met de kleine windmolen, zonnepanelen en energie-opslag van BestWatt, geeft u uw bedrijf een duurzame uitstraling. 

Neem contact op!

BestWatt is een initiatief van Bettink Service Team

Bettink Service Team is specialist in het beheren en onderhouden van windmolens. Het doel: duurzame energie voor iedereen. Want dat is goedkoper én duurzamer.

Na jarenlang te hebben gewerkt als onderhoudsmonteur voor kleinschalige windmolens, richtte Joop Bettink in 1996 Bettink Service Team op. “We begonnen met het onderhoud aan kleine turbines. Al gauw werden we ook gevraagd voor grotere turbines. Tegenwoordig zijn we in Nederland marktleider in ons vakgebied. Ook zijn we actief in diverse andere landen, zoals Noord-Ierland, Duitsland en Griekenland.”

Daarom BestWatt

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Team van 40 specialisten
  • All-in onderhoud
  • Monitoring op afstand
  • Productie in Nederland

Duurzame oplossing

Nederland heeft de ambitie om in 2020 maar liefst 20% van de energie duurzaam op te wekken. Een flinke opgave. En bovendien: waar begint u? Ons advies is: begin bij uzelf. Wind- en zonne-energie zijn een duurzame manier van energieopwekking. Zo draagt u uw steentje bij aan een schoner milieu én een toekomst zonder fossiele brandstoffen. In combinatie met een energie-opslagsysteem wekt u voor 100% uw eigen energie op.

Bekijk de totaaloplossing van BestWatt